"Kodlayarak oynuyorum Oyunlarla Öğreniyorum" eTwinning projesi

02.03.2022 338

"Kodlayarak oynuyorum Oyunlarla Öğreniyorum" eTwinning Projemiz okul öncesi D şubesi ve Öğretmenimiz Fadime DAĞCI ile yürütülmektedir.

Okul öncesi dönem çocukların fiziksel gelişimlerini yaninda bilişsel, sosyal ve duyușsal gelisimlerinin en hızlı olduğu dönemdir. Bu dönemde çağımız teknolojisinin farkli uyaranlarindan yola cikarak çocukların hayal güçlerini kullanarak ne kadar cok uyaranla tanışırsa, kodlama ile oyunlarindaki öğrenme meraki artacak ve bunu gündelik hayatlarinda kullanabileceklerdir.Kodlayarak oynuyorum, oyunla Öğreniyorum projemizdeki amaç cocuklarin fen, matematik, Türkçe dil, sosyal duyușsal gibi farkli öğrenme alanlarinda kendi oyun öğrenmelerini kodlamak ve bunu hayal güçleri aracılığıyla somut olarak oyunlarinda kullanmaktir. Cocuklarda merak duygusunu gekistirecek ve sorgulayarak günümüz teknolojisini ayak uyduracak yeniliklere acik hale gelecektir.

02-03-202202-03-202202-03-202202-03-2022