ROBOTUNU TASARLA, HAYALİNİ TAMAMLA eTwinning Projesi

ROBOTUNU TASARLA, HAYALİNİ TAMAMLA eTwinning Projesi okulumuz anasınıfı öğretmeni Fadime DAĞCI yönetiminde anasınıfı D şubesi öğrencileri ile yürütülmektedir.

21.04.2022 212

Robotunu tasarla, hayalini tamamla projemiz ile erken çocukluk döneminde çocuklarin hayal güçlerinden faydalaranak farkli amaçlar yükledikleri robotlarini tasarlamak ve bunları ürün olarak ortaya koymayi amaclamistir. Erken çocukluk döneminde çocuklar hareket edebilen, konusabilen, şarkı söyleyebilen oyun materyallerine karşı daha ilgilidirler. Bunlar onlarin gözlem, hayal gücü, düşünme ve sorgulama yeteneklerinin gelismesine dolayısıyla çocuğun bilişsel, sosyal, dil ve psikomotor gibi farkli alanlarinin gelismesine katki sağlamaktadır. Cocuklar hayallerindeki robotlari tasarlayip okulda öğretmenlerin, evde ebevenylerin desteği ile hayallerindeki robotu gerçeğe dönüştürme imkani bulacaklardir.Düşün, hayal et tasarla ve oluştur aşamali projemizde cocuklar farkli özelliklere sahip robotlar ile eğlenceli öğretme ortamlari olusturacak. Daha kaliteli vakit gecirecek. Kalıcı öğrenme imkani bulacak. Akranlari ile iletişime geçerek sosyalleşecektir.

21-04-202221-04-202221-04-2022